Muziekschool Wijk bij Duurstede

Zang

Iedereen kan zingen. Bij de één klinkt dit meteen erg mooi, bij de ander nog niet. Dit maakt niet uit, want iedereen kan het leren en iedereen kan dan ook zanglessen volgen. Je hebt daar nog geen bepaald niveau voor nodig. Ben je 6, 14, 30 of 65 jaar, iedereen kan altijd starten met zanglessen om je stem te ontwikkelen.

Zing je thuis graag en vind je dat ontzettend leuk om te doen? En ben je benieuwd hoe je stem zich verder kan ontwikkelen? Geef je dan op voor zangles. De lessen worden altijd gestart met stemoefeningen waarna de liederen worden ingestudeerd. De liedkeuze is altijd in overleg tussen leerling en docente. Mocht je graag een bepaalde soort muziek willen zingen, geef dit dan aan op je inschrijfformulier.

We hebben ook verschillende zanggroepen op onze muziekschool. Zie hieronder voor meer informatie.

Dit vind ik leuk!

Ik wil me aanmelden

Inspiratie opdoen?

Privé zangles

Je kan op de muziekschool klassiek, algemeen of richting lichte muziek (pop, jazz) les krijgen.

Showgroep

Tijdens de Showgroep lessen krijgen de kinderen zangles in een groep. Daarnaast werken we ook aan zelfvertrouwen, performance en samenwerken. Bij sommige liedjes zullen we ook een choreografie instuderen, de kinderen krijgen naast zangles ook dansles!

We zingen veel samen, maar er is ook ruimte om solo te zingen voor wie dat wil. De kinderen ontwikkelen op een ontspannen manier hun muzikale gehoor, stem, zelfvertrouwen en performance.

Ben je enthousiast geworden? Klik hier om je aan te melden!

 Kosten  € 150,00