Muziekschool Wijk bij Duurstede

Zang

Iedereen kan zingen. Bij de één klinkt dit meteen erg mooi, bij de ander nog niet. Dit maakt niet uit, want iedereen kan het leren en iedereen kan dan ook zanglessen volgen. Je hebt daar nog geen bepaald niveau voor nodig. Ben je 6, 14, 30 of 65 jaar, iedereen kan altijd starten met zanglessen om je stem te ontwikkelen.

Zing je thuis graag en vind je dat ontzettend leuk om te doen? En ben je benieuwd hoe je stem zich verder kan ontwikkelen? Geef je dan op voor zangles. De lessen worden altijd gestart met stemoefeningen waarna de liederen worden ingestudeerd. De liedkeuze is altijd in overleg tussen leerling en docente. Mocht je graag een bepaalde soort muziek willen zingen, geef dit dan aan op je inschrijfformulier.

We hebben ook verschillende zanggroepen op onze muziekschool. Zie hieronder voor meer informatie.

Dit vind ik leuk!

Ik wil me aanmelden

Inspiratie opdoen?

Privé zangles

Je kan op de muziekschool klassiek, algemeen of richting lichte muziek (pop, jazz) les krijgen.

Kinderkoren

Zingen is leuk! Samen zingen is nog veel leuker! Vind jij dat ook? Kom dan zingen bij het kinderkoor van de muziekschool! Tijdens de wekelijkse lessen zingen we vele bekende liedjes. Deze liedjes zingen we samen, maar er is ook de mogelijkheid om solo te zingen!

Het kinderkoor is een prachtige manier om kinderen met muziek bezig te laten zijn. Ook is het zingen in een koor goed voor de allereerste stemvorming. De kinderen leren op speelse wijze hoe het voelt om op te treden en iets neer te zetten. We treden daarom een aantal keer per jaar op!

We hebben het kinderkoor opgedeeld in twee koren:

Kinderkoor DE STERRETJES - van groep 3 t/m groep 5
We zingen liedjes van o.a. Kinderen voor Kinderen, K3 en het Junior Songfestival.

Kinderkoor SHINE - van groep 6 t/, groep 8
We zingen liedjes uit o.a. musical en de Top 40, zowel Nederlands- als Engelstalig.

 Kosten  € 90,00
 Indien je al leerling bent op onze school  € 45,00

Popkoor Proud! (vanaf twaalf jaar)

Ben ji twaalf jaar of ouder en vind je het leuk om in een grote groep te zingen? Kom dan zingen bij Popkoor Proud!

De les wordt gestart met opwarm-, adem- en inzingoefeningen. Deze oefeningen zijn er voor bedoeld om te ontspannen en de stem op te warmen, maar daarnaast zijn ze ook erg goed voor het muzikale gehoor. Na het opwarmen gaan we allerlei liedjes zingen, zoals musical en filmmuziek en nummers uit de top 40. Samen met de docente worden de liederen uitgekozen. We zingen de liedjes samen, maar er wordt ook solo gezongen. Daarnaast gaan we ook meerstemmig zingen.

Een aantal keer per seizoen zijn er gelegenheden om op te treden. Er wordt dan gewerkt aan microfoontechniek en podiumperformance.

 Kosten  € 120,00
 Indien je al leerling bent op onze school  €  60,00

Vocal Ensemble (volwassenen)

Voor een ieder die graag wil zingen in een groep. De lessen vinden eens in de veertien dagen plaats. In dit vocal-ensemble worden er meerstemmige liederen gezongen in verschillende stijlen: pop, jazz, blues en funk. Op deze manier leer je naar anderen te luisteren, je leert meerstemmig te zingen en je ontdekt misschien wel een nieuwe stijl die goed bij jouw stem past!

Kosten  € 90,00
Indien je al leerling bent op onze school  Gratis!