Muziekschool Wijk bij Duurstede

Cursusaanbod

Op Muziekschool Wijk bij Duurstede wordt er les gegeven voor jong én oud! Wij geven les in de onderstaande instrumenten. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie. Op de muziekschool worden ook verschillende cursussen gegeven voor kinderen: Zingen, dansen en muziek maken en de Instrumentenparade.  

Elektrische gitaar

Keyboard

Saxofoon

Klarinet

Dinofluit

Accordeon

Akoestische gitaar

Zang

Slagwerk/percussie

Dwarsfluit

Blokfluit

Orgel

Basgitaar

Piano

Trompet

Viool

Panfluit

Mondharmonica

Opstapkaart

Je wilt graag op muziekles, maar je hebt toch nog enkele twijfels.

Zal het wel echt gaan lukken? Zal ik het wel leuk vinden? Kan ik die tonen wel uit het instrument krijgen? Kortom, zijn de lessen echt wel iets voor mij?

Met de opstapkaart krijg je antwoord op deze vragen. Je kan één tot vijf lessen nemen op een instrument en tegen een speciaal tarief in combinatie met deze opstapkaart een instrument huren voor deze periode. Na deze lessen kan je beslissen of je inderdaad les wilt nemen of het hierbij wilt laten. Handig toch?

Masterclass knipaart

Speciaal voor de muzikant die al jaren speelt en zich professioneel wil laten ondersteunen door een gespecialiseerde docent(e). Óf heeft u weinig tijd? Heeft u zeer specifieke wensen?

Koop dan een Masterclass-knipkaart van vijf, tien of vijftien lessen. U maakt zelf een afspraak met de docent(e) wanneer u toe bent aan de volgende les.

Zeer geschikt voor mensen met een overvolle agenda of voor wie geen behoefte heeft aan een wekelijks terugkerende les.

Muziekinstrument huren?

Alle instrumenten waarop de Muziekschool les geeft, zijn te huur en te koop bij Van Ginkel Muziek!

Instrument huren